пер К черту розовые очки Весса Блюменбаум

http://stihi.ru/2020/06/18/6874
оригинал текста

перепрошую, тому що є помилки в наголосах і було теж у слові сміття (и було замiст i)!

ДО БICА РОЖЕВІ ОКУЛЯРИ

Ними пишаються дурненькі
Але мої є там, де інше сміття.
До бicа рожеві окуляри:
Це є річ для роба у лахмiттях

Хтось одягне - не закричить
І не побачить, що є безправний.
Це - найнадійніший щит
Для людин що лякаються правди.

Жертви рожевого скла
Дихають рівно серед брехні і пилу ...
Особистості натура очі дала,
Але їй краше бути сліпою.

Якщо щось вам подаровано
(За склом зовсiм не очевидно) -
І ви будете їсти лайно,
Кимось видане за повидло.

Брехня - подружка, а правда - ворог,
І окуляри незмінно з вами разом ..
Чи не відмітите самі, як
Вас на бійню приженуть. Гуртом.


Рецензии