СИНУ...

Маленький наш хлопчик, ти став вже дорослим
Сьогодні відкрилися двері до школи
Найкраща з усіх  Першокласника  Осінь
Тобі вже не бути в садочку ніколи

Маленький наш хлопчик, ти став щасливішим
Сьогодні на зустріч життю сам пішов
Ти будеш навчатись, читатимеш вірші
Чекає на тебе багато знайомств

Маленький наш хлопчик, а час беззупину
 Біжить , поспішає...Тобі скоро Сім
Ми любим тебе...пам'ятай про це, Сину
Ми любим тебе всім серцем своім

Маленький наш хлопчик, ти став вже дорослим
А скоро сестричка до школи піде
Нехай тобі щастя дарує ця осінь
Всією родиной вітаєм тебе

Маленький наш хлопчик... Дорослий наш, Сину
Бажаємо успіхів, друзів, добра
Нехай же твій шлях, наша люба дитино
Господь збереже від образ і від зла
Маленький мій хлопчик, спасибі за свято
День знань об'єднає родину твою
І мама обійме...обійме і тато...
І кожен промовить "Вітаю. Люблю!"

01/09/21

Нашому синові ;


Рецензии