Укр. Немов все у сон в1д1йшло

Ніч темна накрила село,
не чути людських голосів,
немов все у сон відійшло
в селі, де я був молодий.

Не чути качок та гусей
собак, як коллись у дворах
і Ненька і дід Ялисей
лишились давно в небесах.

Немає в селі пастухів
яких я до цього назвав,
немає овець та корів,
немов їх до сну хтось приспав.

Людей в селі текож немає,
неначе вимерло село,
одне вілуння наступає,
а ще колись село жило.

Товаришів давно немає,
їх замінили на панів,
і  демократів рух змінили
яких в селі я не зустрів.


Рецензии