В людях самотнiх завжди серця холоднi - 2021

В людях самотніх завжди серця холодні
коли з'являється кохання-кип'ятильник
потроху розтаємо хоч це не видно зовні
і вимикаємо свій настрій холодильник...
Тоді і задоволення заварюємо щастям
у присмаку бажання є солодкий цукорок
і новий смак нам відчути вдасться
адже у почуттях ми летимо до зірок...
Хоча в визнанні перепони зустрічаються
ми розуміємо що по самі вуха влипли
і звісно оптимісти на удачу сподіваюся
бо жити в невагомості напевно звикли...


Рецензии