Прах пролетiв

Прах пролетів,
А роки – теж.
Комусь сняться цокольні номери
Де могли б жити Я або* Ми

«Холодно»**:
Правда до слова, до букви, до теміні;
Листопад швидко паплюжить листки,
Списані по-білому віршами закоханими.

Я вмію плакати й погано брешу.
Ранкові думки – як явні сни:
Кого спогадаю через тисячу років?
Чиї вогні іще будуть блукаючими?

2021-08, 30-31

* «Або» – відсилка на мій 1-йменний вірш з циклу «Метелик»
** «Холодно» – пісня та кліп гр. Океан Ельзи


Рецензии