Я тоб коханий вдячна дуже

Чуттєво тримаєш мої долоні.
Гладиш у волоссі перший сніг.
Як зачарована, у твоїм полоні.
Ти для мене єдиний оберіг.

Я поцілую ніжно твої скроні.
Дякую, що чуйність ти зберіг.
Що віншуєш дні моєї долі.
Коханням дорожити допоміг.

Інколи ми журавля шукаємо.
Не бачачи птаху, що в руках.
Та по світу тихо ми блукаємо.
Шукаючи щастя по закутках.

Я тобі коханий вдячна дуже.
За надійне, лагідне плече.
За серце твоє ніжне та гаряче.
Що життя терпляче береже.


Рецензии