Думки

Iнодi в пам'ятi вiдгуки чую
Минувших подiй.
Стане минулим все те, що вiдчую
Срiдь завтрашнiх мрiй.

Думка мов птаха, що завжди лiтає,
Шлях невiдом.
Спокiю, навiть, вночi не пiзнає:
Шукає свiй дом.

Птахой так само блукають i думки.
Невже ви мо;?
Нехай непростi нашi з вами стосунки,
Зате все ж чеснi.


30.08.2021


Рецензии