Восеньския рымы

ВОСЕНЬСКІЯ РЫМЫ
Восень.Сьветлы жаль адыходу.
Прэе лісьце старое і ператвараецца ў глебу.
Трэба памерці ўпару,даць месца для новага ўсходу,
і для паходу,які мы ўпрыгожым вянком перамогі,
нібы
                калясьніцу Феба;
вось яно тое,што нам,Беларусам,патрэбна -
цераз пакуты здабытыя Воля,Свабода,і дзіды лазовыя
                Ўлады
                над лёсам уласным і краем
пад назваю БЕЛАРУСЬ...


Рецензии