Я п! ю iз вуст твоiх любов

Я так тебе люблю,
Усе я віддаю
За тебе і для тебе.
Тобою лиш живу,
Сумую і прошу –
"Нехай так буде, Небо".

Приспів:
Я п'ю із вуст твоїх любов,
Лечу на крилах я немов.
І відчуваю щастя знов,
Люблю, знай, вирішив так Бог.

Я так тебе люблю,
І щиро визнаю,
Що іншої не треба.
Твоє кохання п'ю,
Що маю – віддаю,
"Нехай так буде, Небо".


Рецензии