Подаруй менi частинку себе

Ти, знов у серці ти –
Шлях мій від самоти,
Сенс мій від марноти,
Жива надія,
Нестримна мрія,
Одна єдина.

Приспів:
Подаруй мені частинку себе,
І нехай життя іде, як іде.
Є ти, все інше – то все зайве,
Ми, тільки ми назавжди.

Ти – все, що в мене є,
Все, що моє – твоє,
Хай все, як треба, йде,
Жива надія,
Нестримна мрія,
Одна єдина.

Ти моя, я твій
У потоках днів.


Рецензии