Ловлю твое промiння

Ти, є тільки ти,
Одна лиш ти,
І більш нікого.
Ні, немає "ні",
Тепер вогні
Горять навколо.

Приспів:
Ловлю твоє проміння,
Двох душ одне сплетіння.
Я п'ю тебе до дна,
П'янкий бокал вина.

Слів, багато слів,
Красивих слів,
В них мало сенсу.
Ми, є тільки ми,
І віщі сни,
В яких наш Всесвіт.

Ти і я, я і ти –
Вдвох політ з висоти.


Рецензии