З яких зiрок злетiла ти до мене

Знов чекаю на диво,
Знаю, моє диво в тобі.
Почуття так мінливе,
Міцно я тримаю в собі.
Без бою все віддаю,
Без "за" і "проти" люблю.

Приспів:
З яких зірок злетіла ти до мене,
З яких планет постукала у серце.
І раз в житті буває так, напевно,
Рікою щастя знов нестримно л'ється.

Діаманти у небі,
Падають в долоні мої.
Лиш в коханні потреба,
Що ще більше треба мені.
Без бою все віддаю,
Без "за" і "проти" люблю.


Рецензии