ФiлософIя-2021

Життя - це вода її ми п'ємо
любов нам підсолоджує будні
хоч почуття ми щастям звемо
бажання ковтки бувають трудні...
Життя - це вода її ми п'ємо
і тільки з добротою зігріваємося
і від взаємності відчуємо тепло
але це поймемо коли закохаємося...
Життя - це вода її ми п'ємо
у нас ніколи спрага не проходить
і завдяки цьому ми уперед йдемо
пізнати труднощі нам не зашкодить...


Рецензии