Серпень - 2021-2

Серпень останній місяць на літній сцені
з аншлагами проходять його виступи на біс
і на прощання він дарує нам дні блаженні
ще і для публіки виконує будь-який каприз...
І звісно він грає тільки з щедротою ролі
перед очима розгортає скатерть-самобранку
і спілі овочі і фрукти з'являються на столі
і смачним подарунком нас радує щоранку...
Напевно у цього актора ховається талант
раз може несподіванкою завжди здивувати
хоча нас залишає цей неограннений діамант
за ним ми довго будемо у думках сумувати...


Рецензии