Партизанка Галя

Вже пора настала нині,   
Ой ти, Галю, Галю.            
Діставала Галя з скрині         
Дідусеву шаблю.               

Не барися, Галю, Галю,   
Галю, Галю, гей.   
Запрягала в бричку  Галя
Вороних конЕй.

ОбрізАла, то не горе,
Довгих дві коси.
Діставала із комори
Кулемет «Максим».

Хай звитяга  не погасне,
Наша воля в ній.
Бережіться, кляті ганси,
Галя йде у бій.


Рецензии