На Мгновенье aizek morgan Rus, Eng, Ukr

Как много мыслей в кратком миге озаренья.
Его полет постичь ,увы,мне не дано.
Иль все же поискать покой в забвеньи?
Столь упоительном от всех мирских забот.

Да!Непременно стоит это осознать.
Увы!Признанье это не легко дается.
Желаем мы сгорать и воскресать.
Вновь выгореть и снова возродиться.

Плевать,что в жизни этот миг не долг!
Один раз прозеваешь, он не повторится.
Ведь солнца свет в очах твоих не долг,
А все подумают ,что и не жил ты.


How many thoughts there are in moment of insight.
Its flight ,alas,is over us imagination.
Or should I'll better find the peace in mind?
So sweet from all of worldly obligations.

Yep!You definitely had to this realize.
Alas!Accepting never come so easy quickly.
We wish to burn and through the born arise.
Burn out and again be born repeatedly.

No care that this moment is so quick in life!
Once being missed, never be repeated.
One day the sun light in your eyes will blinde.
And everyone will think you never live here.

Як багато думок в короткій миті осяяння.
Його політ осягнути,на жаль, мені не дано.
Иль все ж пошукати спокій в забуття мнi?
Настільки чарівне від усіх мирських турбот.

Так!Неодмінно варто це усвідомити.
На жаль! I це Визнання не легко дається.
Бажаємо ми згоряти , воскресати.
I знову вигоріти,та знову відродитися.

Плювати, що в житті ця мить не борг!
Один раз прогавиш,нiколи він не повториться.
I адже Сонця світ в очах твоїх не борг,
А всі подумають, що і не жив ти.


Рецензии