Я бам и зразу вам ж сциха

Да йды знайды Наставничка!

Мы помним всех учителей.
А главных помнить уж зачем.
Бо вот жэ е в мынэ соплек
Якыйсь на двэрух на листке.

Да и вапщэ, чого ты, звер,
Тут прывязався до мынэ.
Я, шо, якый Якым чы грэк,
Шо ты всэ скубаиш за пэйс?

Ну, и комедия з Буце:
Устав, помывсь, побрывсь и сел!
Не коб взмолытыся щэ лепш,
Шоп пырыстав хоть дощык хлещ.

Наверно, в нем шэ е и тэ,
Шо долыгуе тут ля Мне.
От и ныекый ремкы шэ
Ны зоружыв а ны в еврей.

У нас в Москве ведь могуць всэ вж.
Стекло забыты к фонарем.
Да й унь куплей собе шо хцэш.
А чы поламныця в той ж чес –
Тэ ны цикавыть ны бомже.

А фотку зделай идзь себе –
Пошлють ажны ва Брэсьць да немц!
И будыш ждаты 100 недзельк.
Ах, утапи вас агурец!

В Патанжали е ж кныжка дэсь.
А том, ек-как дабитц свечень
Сваёй ци ауры ци цельц.
Ды дзе вазьми яе у чэрць.

От гэтак вот мы и жывэм:
Оно коб дэнь хутчэй исчэз
Да хтось путкынув 100 рублей
Чы хоть бы хлеба без дражжэй.

...ну, й я такый, ек пацанва,
Шо во, сма3, как аддыхайт


Рецензии