Я кай тыбэ. Ты кала мэнэ

І шо ж за дэнь такый тыпэр?

І нічево не нада больше.
Ліш взгляд твоіх святых очей.
І только б быть пыньком осовым
І выполнять всё, шо ты впрэш.

Бо шо, ну, гондэ взеты тёлку
Й зацылуваты до гушэй.
А я но в сновы сёння понял,
Какой баран я шэ, Стры-лец.

Ныдэ. Ныколы ны здоволыв
Мынэ хоть даж в воображэнь
Твій облік нежный і высёлый:
Ныек ны міг твій спомніць лік!

І шо такэ случылось, божэ?!
Я ж прамо вэсь аж джаранів!..
Но сон проходыть. І Весёлкін
О5 бырэцьця за 100 діл.

…наверно, гэто Астафей
Так потрудывся ля мынэ.
Бо ты казала: как жэ я-то
Сав7 забыла дату шчесьць…

Да, август плыл в крутой луне.
І ты надела світэр мэйн.
Да под гармошкы вальс мін херц
Раптовно предала з юнцэм:

Схватыла кепочку Васька!
І на себя! О, ля-ля-ля!
Ну, гэ шэ ладно. Но зачем
У танцы гэршковы надень?

Но… тількы зарэ поняв ексь:
А!.. віноват: колысь запэр
Такэ жэ шчесце я на Дев.
Шэ й колошматыв за бессердь…

Нельзя навязывать свое,
Колы в тебя фселілься ж бес.
Ны так-то просто дать невесть
Свою любов на векі вечн.

Було б достаточно жэ ведь
Оно ходыты кругалем
Да сторожыты дачу тэй,
Шо бы ж пускала до сыбэ.

...і от, жывэмо, вроде, вжэ
У  шчесці прамо да красе


Рецензии