Укр. 1 обнялися, пригорнулися докупи

Вони побачилися після довгої розлуки
під час якої не зустрілися ні разу,
і обнялися, пригорнулися докупи
без передбачення подальшого прогнозу.

Їм слів не треба було в цьому підбирати,
вони лилися ніби сонячний потік,
і кожному хотілося сказати так багато
на цей відведений для них життєвий вік.

Цю зустріч  осінь їм подарувала
коли на вулицю підкрався листопад,
стрючки із клена мов пропелери злітали
і кожний з них, цій зустрічі був рад.

Цю радість неможливо передати,
що запізнилася до них на певний час,
і їм не треба вже її чекати,
дивитися у простір кожний раз.


Рецензии