Серпневий ранок...

Холодний ранок землю застелив
густим туманом  сивим та вологим,
ставок у вербах  там зашелестів
зеленим очеретом  та шовковим…

Здіймають гуси галас на воді,
крилами хвилі з криком підіймають,
вітають ранок…сильні, молоді
та з головою в бризки ті  пірнають.

От-от вже осінь …листя спалахне
рожевим сяйвом ,мов вогнем яскравим,
холодний вітер хвилі сколихне,
злетить у небо десь пташина зграя…

Серпневий  ранок  пахне полином,
холодні роси перлами  на травах,
всміхнулось сонце ,грає над ставком
промінням пестить обрій золотавий…


Рецензии
Як гарно Наталія понравилось!

Сергей Колотько   10.10.2021 13:06     Заявить о нарушении
Рада Вашему визиту и отклику)
Всех удач,Сергей!)

Наталия Сенченко   10.10.2021 21:58   Заявить о нарушении