Срiблястий пластилiн Добра

Вигадав взимку замріяний Джин
Дивний сріблястий із Рун пластилін!
Пуделя схвацьки такого зліпив,
Та, як всі діти, його оживив.

А Заметіль те Добро пригортає,
Пуделю зачіску гребнем майструє,
Шерстю сріблястою світ засипає,
Локони білі із Рун візерує.

Бо пригадала дитячий садок -
Нам Доброти викладає урок!
Ліпить дива із свого пластиліну,
Щоби Дитинству не знать
карантину!

Бродить Добро, як той пудель, і вниз
Фсім, хто щасливий дарує сюрприз.
Посмішці кожній - кумедненький приз!
З пишної хмарки - кудлатий каприз,

Фсім без грошей роздає ці узори,
І розклада на долоні та гори.
Рун заметіль - Доброта безумовна!
Люди! Небесна краса
безкоштовна!

http://stihi.ru/2021/08/27/5903
=GoldKing=


Рецензии