У любовi - 2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

У любові полягає загадка жінки
завжди остається не розгадана
і підказки не дає навіть трішки
бо вважає що так більш бажана...
У любові полягає загадка жінки
цей горішок складно розкусити
вона може прополоскати мізки
і мовчанням чоловіка спокусити...
У любові полягає загадка жінки
почуття свої у посмішці ховає
зрозуміти дасть це по краплинки
і відчути що у неї серденько палає...


Рецензии