Я вип ю чаю аж до дна

Я вип'ю чаю аж до дна
Не з мармеладом і не з тортом
А з присмаком як у вина
І запахом твого волосся

Так гаряче моїм губам
Поцілувать тебе вдалося
Рух язиків скріпить слина
Я чай все п'ю чи мені здалося?
27.08.21 0:29

А пристрасть кисла як лимон
Що заповняє мої жила
До краплі виснажив, скажи
Не чаю ти зі мной хотіла?

0:38 поки пив чай


Рецензии