24 серпня

перестиглими зорями
літо сиплеться в серпень
над водою прозорою
світло вловлює серця
світлий сум за нездійсненим
за життям проминулим

буде осінь і істина
буде і ми там будем

зорепад зоревій
краю синовий мій
Україно моя
білий світ
течія


Рецензии