Z nieba pada

Pisze, kiedy czuje magiczna  potrzebe...
Plynie slowo za slowem jak wielka blyszczaca rzeka...

Tworze, kiedy serce mi szepcze i matczynie kaze,
Milcze sluchajac madrego pelnego milosci przekazu...

Z gory czuje, ze czysta prawda naprawde istnieje,
Z nieba pada obficie deszczowe niebianskie natchnienie...
11.08 2021 ©Ilona Kazimierska

PS все фотографии и примечания автора;
wszystkie uwagi i fotografie sa autorskie


Рецензии