Нам нада чево-та дабiцца сейчас

Бо вот: эскадроны забілі Стрелка ж

Граматіка боя у нас такова зь:
Забейте дурнова – і сразу ж на вас
Пасыпеца мора златова песка.
І ты больше горя ны выхлебнеш чашк.

І мы панімаем, куда прівела ль
Валшебных двуногіх па клічке Баран:
Не смейте мне трогать бальненькую матк!..
І тута такое, шо, да, в7 раскаж.

У Півній нет бівній ж: півній про100 так
Узеты граблі ціп і ф хару, і в твар!
І сілы на Тігра і 2й кавырать.
Да вот как-та выгребсь Стрелец із-под падл.

А сёння мы відім: да-да, не прашла
Ніякія Сфінкі ужасна судьба.
Чево жэ пак ішчут і ДарЯ, і Марк
Хоть адреса тэго страдальц.

///а гэто ж у нас і ны Батько, ны Мамк.
Спасітель кудася зь удрамш


Рецензии