У кожнАгА СВОi вiршi!

Та-Шо-Ти-Ка?
У кожнАгА СВОi вiршi!
У тебе - те, що накипiло.
Про дiрки у ТВОIЙ душi,
А про народ казать - не дiло!

Менi далекий твiй розклад,
Бо сумувати я НЕ ВМIЮ!
В моiй Душi святкуе сад
Дитячi прагнення я сiю...

...продовжив би, та цього годi...
=GoldKing=дитячий поет
http://stihi.ru/2021/05/14/7883

Я навiть i не напрягаюсь!
Воно САМЕ iз мене пре!
Я тiльки радiстю пишаюсь,
Шукати риму i не тре...

Поети риму не шукають!
Вона iх носить на крилi.
Вони словами в риму грають,
Як дiти в садику малi.

Тому свiтiть в думках, як сонце!
I вiрна рима вас знайде!
А ви сидiть бiля вiконця,
Веселка замiсть хмар прийде.

І Муза теж зовсім не забарицця!


Рецензии