Темнiе ранiше i нiч прохолодна

Темніє раніше і ніч прохолодна,
Та ти не лякайся, бо це все природне,
А з Вереснем ще прийде дощ і негода
Мені ж, головне - вдома, добра погода

Будуємо все ми з любові будинки,
Але, хто палаци, хто тільки хатинки
Хто термін, лише, з кимось в парі, мотає
А хтось, від любові, по небу літає.

З любов'ю, чи ні, все одно Осінь прийде,
Але без любові нічого не вийде.


Рецензии