Ти вже давно один одна серед людей

Буденність - травить мотлохом подій
Життя скрипить понуро та поволі
Ти вже давно один (одна) серед людей
Себе шукаєш в замкнутому колі.

Якісь стежини поруч, сто доріг
Турбот ліси , що переходять в хащі,
А ти, краплинка в океані мрій
Закинута в цей світ напризволяще

Куди ти йдеш? Шукати що і де?
Кому мовчиш і з ким співаєш оди?
Чому  в кордонах іншої душі
Тобі так мало власної свободи?

Чужі світи - не світять, не горять
Інакше небо - сонцем не засяє
Ти вже давно один (одна) серед людей
І бути з кимось сенсу вже немає!


Рецензии