Незламна моя Украiно

Незламна моя Україно,
Сердечні вітання прийми,
І мова твоя солов’їна,
Назавжди свій стяг підійми.

Купайся в любові і славі,
Соборність твою збережем,
Бо жити вкраїнській державі,
З тобою весь шлях ми пройдем.

Твоя незалежність болюча,
Вмивається кров’ю вона,
Карбується слава блискуча,
Не знищить проклята війна.

Та й мова твоя милозвучна,
Хоч в кожному слові є біль,
Та воля звучатиме гучно,
А сиплють на рани ще й сіль.

Твій славень лунає світами,
Бо ти – незалежна роки,
Ми серцем з тобою, ти – з нами,
Хоч терни вкривають стежки.

Живи,  процвітай, Україно,
Вбирайся в колосся хлібів,
Найкраща у світі країно,
Щоб цвіт перемоги розцвів!

24.08.2021 р.


Рецензии
Вiрно, панi Клавдiе! Украiна незламна, правдива i мова ii солов`iна. Дальнiших
Вам успiхiв в творчостi. Слава Украiнi!

Петр Затолочный   24.08.2021 15:45     Заявить о нарушении
Щиро ВАм вдячна!!!

Клавдия Дмитрив   24.08.2021 16:38   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.