Моя

Привітний та багатий, світлий край.
На все життя його запам'ятай.
Широкий степ, черешневі сади.
Скрізь та всім про Україну говори!

Про співи солов'я та гніздо лелеки,
Про червону калину чи запах смереки.
Якщо в чужі краї вас доля занесе
Ненька Україна у серцях живе!

Згадай високі гори та красу лісів.
Тихий шелест хвиль обох морів.
Зрозуміє кожен, як настане час,
Рідна Україна завжди прийме нас!

Рушниками стеляться дороги додому,
Запросить господиня до щедрого столу.
Вилікує рани неба ясного блакить.
Щиро прошу, люди, Україну любіть!

Тут веселка над квітучими садами.
Вітер теплий віє над зрілими хлібами.
Чутно звідусіль медову мову України.
Так, немає в світі кращої країни!


Рецензии