Милой Украине

Ґей усі прапори України
Іх блакитні та жовті поля
Під вітрами ціей батьківшини
Рідна вільна земля немовля
Поцілунки веселого сонця
Лебедині жіночі пісні
Відкривають для друзів віконця
Широ кажучи так або ні
Хай щастить назавжди Україна
Принесе хай лелека з казки
Для майбутнього доньку чи сина
Про кохання  весняні думки


Рецензии