Вечiр - 2021 - 5

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Перед нами розгорталося панорама ночі
і вечерний краєвид день намалював
чорне небо показало вже зіркові очі
а ще звісно як хазяїн місяць панував...
За сценарієм подій дув легкий вітерець
після спеки почав цідити прохолоду
він себе поводив як щастя продавець
всім без винятку подарувавши насолоду...
Заспокійливо і тихо дерева шелестіли
а від ліхтарів йшли тьмяні промінці
на землі від цього довгі тіні мерехтіли
і штовхали один одного немов сліпці...


Рецензии