Symphony of love 8. 11. 20

Hi, little bird
What you about?
Just say a word -
Never or now?

Please, tell me, why
Time going on?
I pray - don't be shy
That I love be alone

Fly, little bird,
Taking my love,
Sing to the world,
Spreading my glow

Be my best friend,
Trust me, don't worry
Till heartbeat end,
Until love gains glory


Рецензии