Халодны жнiвень, жнiвень мой дажджлiвы...

***
Халодны жнівень, жнівень мой дажджлівы,
Як і жыццё, дажджлівае наскрозь,
А сонца ў ім – твой позірк зіхатлівы,
Чуллівы позірк, нібы сам Хрыстос
Глядзіць з нябёс на лёс мой то дажджлівы,
То сонечны – з табою побач – лёс.
Халодны жнівень, жнівень мой шчаслівы,
Сумесны жнівень радасцей і слёз.

24 жніўня 2021 г.


Рецензии