Краса навкруг

По  рідним вуличкам блукаю,
У дійсності, тепер не у вісні,
Душею з серцем тут відпочиваю,
Так хороше  від зустрічі  мені…

Краса навкруг,  п’янять пахучі квіти,
Помолоділо місто у щасливий час,
Під сонечком  потішно грають діти,
Та причаровують   дорослих водночас…

Подобається мирна атмосфера,
Та посмішки ласкаві земляків,
Любов, Надія у життя, та Віра,
Все гарно, мило, залюбки.

Перон просторий  дивного  вокзалу,
До болю в серці   рідний  він мені,
Змережить  доля, зустріч дуже вдала,
Над Шепетівкою   блищать  вогні…

Блукаючі зірки, подяка долі,
Та хміль в душі, наснага і  покій,
Над нами Режисер, що видає нам ролі,
Та час шалений, що біжить мерщий.


Автор  Геннадій  Сівак.
22  серпня  2021 року.


Рецензии
Спасибо, уважаемый Геннадий, за творчество на родном языке!
Владивосток-1 в лад!
Болотное

Валерий Буслов   30.08.2021 08:44     Заявить о нарушении
Спасибо Валерий!!!

Геннадий Сивак   31.08.2021 22:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.