Iпатiя Нового Часу

Іпатія Нового Часу! –   
Хто зможе тебе розпізнать?
Прозріння несеш чи образу,
Що Істину важко впізнать?  (21.12.2019 Минутка 21-25)
 
Що хочеш в Душі запалити?
Там довго – що хочеш – пече…
Бо ти пам'ятаєш всі миті,
Де слово зосталось німе…

І навіть засудженим в страту
Останнєє слово дають       
І вирок затятий і клятий
Виносять опісля всіх мук…  (24.01.2021 Клнт 10-00)

А ти ще хотіла літати…
І з променем кожним встаєш
І знову намріюєш дату
Концерту гармоній – Ідей –

І знову намірюєш Щастя
У вічних законах буття.
І сповідь в віршах – для причастя
До Іскри – з Любові, з життя.

Згуртуйся. Вставай в ріст і виріст.   
Без тебе прориву нема.
Епоха дарує нам милість
У світі розумність плекать. (23.08.2021 Клнт 13-48)

Зроби все можливе і навіть
Що може й не зможеш – зроби,
Бо час колесницею давить
Розгублені Душі живі.

І ця колесниця шалена,
Заскочив в канави старі –
По старому і навіжено
Трамбує і нинішні дні.

Науки ніде не стачає...
Структури поняття нема… -
Це тільки одне означає –
Дефект інструментів ума.

Хоча інформації досить.
Але потонули всі ми
У нових реаліях – зносить.
І компас згубили Душі.

Нестерпно це бачить і треба
Знов наголос Совісті дать.
Наука – потреба і Неба
І нам це важливо всім знать.


Рецензии