Поетичний полiт

Невтомний політ поетичної думки
в минуле, майбутнє, аж ген, до зірок!
А інколи може змінити стосунки.
Повчальний надасть, якщо треба, урок.

Відкриє буття дивовижні деталі.
Зануриться в світ надзвичайних подій.
Стрічки, що розірвані, зшиє, з’єднає.
Байдужого серця розтопиться лід.

З рожевих тенет повертає в реальність.
Пізнати, знайти допоможе шляхи,
щоб долі лихій не коритись фатально.
В собі подолати численні страхИ.

Політ поетичної думки в роботі.
Розбудить мовчання натягнутих струн.
Найглибших куточків сердечних в турботі
торкнеться, позбавить нав’язливих дум.

В словесному вирі від пастки до злету!
Без пафосу зайвого та метушні
щодня відкривається щось на Планеті.
Бальзамом цілющим торкнувшись душі,

політ поетичної думки невтомний!
У створених вІршах озвучує мить.
А далі у пошуках знову в простори!
До рим доєднатися, тож і не спить.

16.08.2021


Рецензии