***

Зорі в твоїх очах
Палають яскравим світлом,
Завмерла мить в небесах,
Крім тебе нікого не видно.

В грудях палає вогонь,
Стомлене серце плаче,
Бажаю з твоїх долонь
Пити, любов та вдачу!

Мрію, лише з тобою,
Падати в ніч без тями,
Виграти всі двобої,
Бути від тебе п'яним!

З сумом пишу листи
Та знову складаю до шафи,
Не помічаеш ти
Такого, як я невдаху.


Рецензии