Украiна далеко

Україна далеко,
Iноземці навколо
Сидимо, я, два грека,
Ендрю, Жан, та Микола

Всі говорять про спеку,
Бо вони вогнеборці
Врятували лелеку,
Як, колись, на Майорці

Все Європу ту лають
Мовляв, жити не можна
Та до нас не тікають
Ми не Ясновельможна,

Я кажу, їм, будь ласка,
Є вже рівні дороги,
Всі сміються: - «Це казка,
Чи згадали вас Боги?».


Рецензии
:) Оригінально, цікаво написано. :) На чужині завжди невесело. Краще жити вдома...

Артур Грей Эсквайр   22.08.2021 22:49     Заявить о нарушении