У нескладовае

Вельмi маркотна склаўся наш лёс.
У нескладовае вецер панёс.

Хмары ў небе слёзамi поўны
Тых, хто за краты зачынен гвалтоўна.
Хтосьцi вышэй--зусiм не ў небе.
Ёй загадаў выглядаць лепей.

Рыса схавана,ў--пад кантролем.
Сэрцы людзей поўняцца болем.

Мара адзiная ўсiх беларусаў:
Уратаваць назаўжды сваю рысу.





Соавторство с Поэт Сей.


Рецензии