Подивiться котикам у очi

ПОДИВІТЬСЯ КОТИКАМ У ОЧІ
 
Подивіться котикам у очі!
Перегляньте всі ось тут світлини.
Кожне з них – родину хоче.
Без людини котичок загине.

Мріє сни котусик муркотіти
Казку щастя вам вкладе в долоні
Вміє кожний з вас його любити,
Навіть коли попіл красить скроні.

Подивіться люди, придивіться.
Може саме ваше тут створіння?
Посміхніться, щиро посміхніться
Й Бог вам дасть хоч мить благословіння.

Принесіть додому ваше щастя,
Обігрійте ви його й обмийте.
Кошенятко підростає в ласці.
Викидати нюсеньку не смійте!

Саме ваше серце – для любові,
Саме ваші руки – для турботи.
Кожне «Няв!» болить до крові!
Дар безцінний – Богу вкаже хто ти.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
28.07.2021
16:39
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии