Любов - 2021

Любов завжди на ніжність надихає
нам світ закоханість заново відкрила
і з почуттями глибоко у серце проникає
вона з середини нас щастям вкрила...
Любов завжди на ніжність надихає
і звісно ще одягне на очі пелену
відтоді для нас врем'я завмирає
і ми знаходимося у солодком полону...
Любов завжди на ніжність надихає
підштовхує нас на прекрасні вчинки
і разом з долею на подвиг закликає
ризикувати треба...заради жінки...


Рецензии