Зiрочка - 2021

У кожної людини є зірочка своя на небі
вона разом з нами немов народжується
і в цих словах сумніватися нема потреби
у богом обраних спільна доля повторюється...
У кожної людини є зірочка котра їй сяє
вона в темні часи на шлях до щастя світить
з'являється завжди якщо близнюк її згадає
адже свого чоловіка серед мільярда помітить...
У кожної людини є зірочка як власна копія
вона стовідсотково за характером теж схожа
в наших серцях звучить однакова мелодія
і навіть в думках співпадає нота кожна...


Рецензии