Пiсня Н. Дзюмак Осiнь, осiнь раз, два, три

Наступила  після літа,
 Осінь, осінь.
Вересневі  ранки її -
Теплі, босі..
Закружляв по стежках листопад,
Знову  листя із тополь летять,
В школі  галаслива дітвора
Вчитися  прийшла пора.

Приспів:
Осінь, осінь, раз, два, три,
Ти нам фарби подари.
Фарби райдуги-дуги,
різнокольорові.
Осінь, осінь, раз, два, три,
Ти нам фарби подари,
Щоб могли ромалювати ми
Листя  в школі і  гриби.
Щоб могли розмалювати ми
Листя   і  гриби.

З неба ллється дощик,
Частіше, частіше,   
відкриваєм парасолі
Скоріше, скоріше!

Плачуть-плачуть хмарки
- кап-кап-кап,
Личка засмутились в мам і тат.
Личка засмутились в дітвори
Від цієї вогкої пори.

Приспів:
Осінь, осінь, раз, два, три,
Ти нам фарби подари.
Фарби райдуги-дуги,
різнокольорові.
Осінь, осінь, раз, два, три,
Ти нам фарби подари,
Щоб могли розмалювати ми
Листя  в школі  і гриби.
Щоб могли розмалювати,ми
Листя  і гриби.
ля ля ля

Наступила після літа
 Осінь, осінь.
В вересневих фарбах
Просинь.,просинь.
Закружляв по стежці листопад,
Знову листя із тополь летять.
Розлучатись з літом дуже жаль,
Відлітають птахи вдаль.
Приспів:

19.08.2021р.


Рецензии