Наразi ти смiття

Я не знаю, навіщо ти мені.
Його батько лежить у труні.
Я лежу під ним ще нижче
Як же хочется з вашим сином
Просто бути ближче.

А виходить так, що ви мертві:
Що я нічим не інакша від вас,
Пробачте, ви свекре,пробачте
Що розбудила вас в тихий час.

Відкриваю очі в могильній пітьмі:
А може наснилось те кохання мені…


Рецензии