Ваше замовлення готове

Нагадуєш часто про себе
Я мислю, мовляв люблю
Хоча я тебе зовсім не знаю
І ще більше тебе боюсь.

Ти ніколи мене не полюбиш.
Бо просто цього не вмієш.
Я та сама страшна подружка.
Про таких, як я, не мріють.

Я не буду сосати хуї на сніданок,
І точно його не приготую
Ти не покажеш мене нікому:
Таких, як я, на людях не цілують.

Я не акторка тих відомих фільмів,
Де зі страхітька роблять красуню.
Як шкода і як жаль, що в житті
такої благодійності не існує.


Рецензии