Життя дано

Життя дано, щоб зрозуміти
Себе, свій світ і шлях,
Зіграти соло на трембіті
Із сумом у очах.
Тому що сума вражень людством
Від'ємна і мала,
Наївшись гіркого паскудства,
Продовжуєш діла.
Бо зупинитись -  це наврочить
Зловтіхам на потреб,
Тож не відводь від правди очі,
І догравай вертеп.


Рецензии