Вечiр - 2021 - 3

Світився обрій червоною загравою
минулий день в заході сонця тліє
ніч починає малювати чорної фарбою
але за хмарами ще помітно багряніє...
Спускаються на землю останні промінці
і на останок на дорозі слабко світяться
і створюють маленькі жовті острівці
і раптом у повітрі немов розчиняться...
Тоді і контури дерев темінь поглинає
і на нічному небі з'являються зірки
і птицею важливою місяць випливає
показуючи гордо навкруг свої боки...


Рецензии