Серпень щастям об йма

У серпня очі, як волошки
Та оксамитова хода,
Духмяний подих яблуневий,
На нивах  золота роса.
Посміх жоржин летить в віконце,
Плекає душу у красі,
Проміння в пестощах на сонці,
В світі розкішної  пори.
А на вустах мед янтаревий,
Зі смаком різнотравних  чар,
В коханні білії  лелеки,
Серпень їх щастям обійняв.


Рецензии